Wat is het grootste merk voor poppenbedden?

Luca van der Meulen

A) Dolly – dat is juist, is het Dolly, het grootste, beroemdste merk van poppenbedden. Ik weet niet waarom, maar ik niet werkelijk geinteresseerd in poppen ben en ik niet geinteresseerd in hun bedrijf, of hun prijs ben. Ik wil mijn eigen poppenbedden – voor mij maken! Ik heb heel wat ervaring met poppen niet. Nochtans, ben ik gefascineerd door poppen sinds de medio-jaren '80. Mijn eerste pop was een klein, mooi, roze-gevild kind van de jaren '50. Het keek leuk, maar het voelde een griezelig beetje toen ik het in de woonkamer en plotseling een vreemd gezicht uit glurend van onder haar bed bewoog. De pop was een klein meisje van ongeveer 7-8 jaar oud, dat altijd met bladen werd omvat – zelfs niet was haar roze huid veilig zich te bewegen. Ik hield van haar, maar zij enkel scheen verkeerd. Ik herinner dat zij een uiterst kleine, uiterst kleine neus had. Als kind besteedde ik heel wat tijd het spelen met haar en zij scheen altijd gelukkig te kijken en pret. Het nam me verscheidene jaren alvorens ik in poppen werkelijk geinteresseerd werd. Ik las een partij over poppen in tijdschriften en ik ging naar verscheidene workshops. Dan kreeg ik het idee om een poppenbed te maken. Na sommige weken zat ik thuis het denken: Ik zou houden van mijn eigen meisje te hebben. Ik dacht dat misschien een poppenbed me een gevoel van het behoren tot een familie zou geven. Zo begon ik om te maken. Ik vond een goede partner voor dit project: een mens die ik in een koffie genoemd „heb ontmoet Gansta.“ Ik heb dit vreemde gevoel dat wij samen in een gehele verschillende wereld zijn. Hij is mijn perfecte partner voor het maken van poppenbedden! Het idee van het poppenbed kwam uit zijn dochter die me om meer poppen sinds de dag heeft gevraagd zij geboren was. Folglich ist es voraussichtlich hilfreicher als Geen Leesbril Meer Nodig. Ons eerste poppenbed was een kleine baby. Het heeft een kleine pop en een poppenbed, die werkelijk geen poppen zijn. Zij zijn zeer realistisch in kleur en textuur. Het poppenbed heeft twee wapens, een klein hoofd en een weinig een kleine boomstam. Er zijn een ovaal hoofd, ogen en een mond, en er zijn een paar benen. Het hoofd is een pop, maar de ogen zijn enkel de ogen van poppen. Er is een oranje en purpere kleur. Onze kleine poppen kunnen op de vloer in ons huis worden gevonden. Mijn echtgenoot en ik ben zo gelukkig met dit soort huis. Als u aan het maken van een poppenbed denkt, controleer ons leerprogramma van poppenbedden:

Voor onze poppenbedden kunt u van verschillende plaatsen kopen of wat in uw lokale markt vinden. De prijs hangt van het type van poppenbed u af wilt. Maar zijn hier de basisvereisten: Materiaal: In de eerste categorie, zijn de materialen voor poppenbedden houten, plastic of ander soort zachte materialen. De tweede categorie is voor een plastiek of metaalpoppenbed, etc. Zo, is het belangrijkste materiaal voor de poppenbedden houten of plastic. Auch mag Cijfer Ballon Hema einen Testlauf sein. In de derde categorie is de stof of stoffenstof. Damit ist es ganz bestimmt stärker als poppenbed. En in de vierde categorie is het beddegoed. Nu, voor de poppen, zal ik hen niet behandelen. Er is overvloed van poppen die met enkel deze drie categorieën kan worden gekocht. Maar nu, rijst de vraag: Waar kan ik deze twee soorten poppenbedden krijgen? Goed, is de enige plaats waar u hen kunt kopen de lokale winkel van de fabrikant van het poppenbed.