About me

Luca van der Meulen

Mijn vader altijd vertelde me om de hobby niet op te nemen maar ik heb altijd van het gehouden.

Ik begon door hen te maken en ik wilde mijn verwezenlijkingen met andere mensen delen zodat begon ik een blog over hen in Maart 2010. Sindsdien heb ik gehouden makend het bed en de beelden die ik langs de manier heb verzameld. Dit is mijn bed van de allereerste tijd ik het maakte. Het werd gemaakt in de zomer van 2011 en ik geniet van het nog zelfs als het in de de wintertijd nu heeft gemaakt. Dit is het bed dat ik voor de 6de verjaardag van mijn dochter heb gemaakt. Het is zo zacht en mooi en de deken was van dezelfde winkel waar de voederbak van mijn zoon wordt gemaakt. Ik had het idee om een poppenbed te maken en besloot dat ik door de een paar dingen zou beginnen te maken u gewoonlijk op een poppenbed, zoals de deken en het hoofdkussen ziet. Dit is mijn 3D gedrukt bed voor mijn oud van 3 jaar. Zij houdt van haar poppenbed. Dit is de eerste keer ik een bed voor mij heb gemaakt.

Toen ik deze Blog in 2016 begon had ik geen idee dat één van mijn favoriete dingen mijn verwezenlijkingen van het poppenbed met andere vrouwen moest delen. Ik wilde iets voor iedereen maken en ik ben trots dat mijn blog nog vandaag groeit. Mijn bloggen groeien nog zo als u favoriet ik zou houden van hebt over het te horen. Als u me iets wilt vragen voel vrij.

Ik heb ook vele poppenbedden op Etsy, waar u poppen kunt kopen en uw eigen poppenbedden maken. Dankuwel voor het bezoeken van mijn blog. Ik hoop u van de poppenbedden geniet die ik in de laatste jaren heb gemaakt. Als u om het even welke vragen hebt gelieve te aarzelen niet om me te contacteren, zal ik gelukkig zijn om u uit te helpen. Ik ben ook gelukkig om over mijn poppenbedden met u te spreken! U kunt me op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest ook volgen als u met het project of mijn recentste project zou willen in contact blijven.

Mijn leven

Toen ik school beëindigde begon ik mijn eerste baan in een industrieel bedrijf. In het begin maakten wij kleren en ik moest al het naaien doen. Ik houd van naaiend omdat ik het kan snel doen en ik houd van het gevoel van een goed werkstuk. Maar ik realiseerde dat ik niet hield van doend het naaien omdat ik het scherm moest bekijken om te zien wat gebeurde. Nu van houd ik kunnend zich enkel op het werk zelf concentreren. Uiteindelijk is het de kleine dingen, en dat houd van ik doend, die me een goed gevoel geef. Ik heb heel wat pret het naaien. In het begin naaide het enkel op kleren die ik had, maar houd ik nu van de ervaring om het borduurwerk te doen. Mijn hoofddoel toen ik deze blog begon was het voor de volledige wereld toegankelijk te maken.